Laden Evenementen
Dit evenement is voorbij.

Congresupdate: 3 februari 2022

Beste onderwijsprofessional

Bedankt voor je inschrijving voor het Velov-Velon Congres voor Lerarenopleiders 2022!

Al meer dan 550 onderwijsprofessionals schreven zich intussen in voor dit congres.

We kijken er naar uit om er samen met jullie een boeiende tweedaagse ervaring van te maken.

De organisatie volgt de ontwikkelingen omtrent de Coronamaatregelen op de voet op. We bevestigen graag dat de vooropgestelde data behouden blijven en dat alles op de campus zal plaatsvinden. Alle logistiek is voorzien om dit congres op een veilige manier te laten doorgaan. Het aftellen kan dus echt beginnen!

Met dit bericht willen we jullie graag een tussentijdse update bezorgen over het congres.

 

Welke vragen heb jij voor de Belgische en Nederlandse Minister van Onderwijs?

Traditiegetrouw zijn ook de Belgische en Nederlandse Minister van Onderwijs te gast op het congres. Hun bijdrage staat gepland op vrijdag 18 maart in de namiddag. We verkennen graag wat er leeft binnen de doelgroep van lerarenopleiders inzake het beleid. Heb jij prangende vragen die je aan hen voor wil leggen? Bezorg ze ons voor 8 februari 2022 (12u). We proberen alle input te synthetiseren zodat we die gepast kunnen overbrengen naar de beleidsmakers.

Stuur ons hier je vragen door.

Nieuwe plaatsen voor het congresdiner

Alle beschikbare plaatsen voor het Velov-Velon congresdiner in brouwerij De Halve Maan waren in een mum van tijd volzet. Goed nieuws: we hebben nu een aantal extra plaatsen kunnen voorzien!

Neem jij nog graag deel aan het congresdiner? Contacteer ons dan op info@congreslerarenopleiders2022.be en verzilver snel je plek! Deelname aan het diner kost €80.

Ontdek Brugge op een andere manier

Op donderdag 17 maart zijn er een aantal sociale activiteiten gepland. Heb je zin om deel te nemen aan een stadswandeling door Brugge, een initiatie schermen of een workshop rond chocolade? Ook wie vergat om dit aan te duiden in ons inschrijvingsformulier, kan nu nog steeds aansluiten. Een overzicht van alle prijzen vind je op onze website, en je aanmelden blijft mogelijk via e-mail tot en met 28 februari 2022.

Welke parallelle sessies wil jij het liefst bijwonen?

Zoals je kan zien in het congresprogramma, bestaan de verschillende parallelle blokken uit meer dan 20 sessies. Om tot een optimale verdeling van de parallelsessies over de lokalen te komen, dit rekening houdend met de keuzes van alle deelnemers, hebben we jouw input nodig. We sturen volgende week een formulier uit waarin je per reeks parallelsessies een eerste en tweede keuze zal kunnen aanduiden. Goed dus om in afwachting nu al even door het programma te gaan en jouw keuzes te overwegen…

Gegevens

Begin:
17 maart 2022 @ 08:30
Einde:
18 maart 2022 @ 23:59
Evenement Categorie:
Site:
https://congreslerarenopleiders2022.be/

Locatie

Hogeschool VIVES in de Xaverianenstraat in Brugge

Organisator

Velon en Velov

Deel ons verhaal, kies je platform

Ga naar de bovenkant