Laden Evenementen
Dit evenement is voorbij.

Congresupdate: 10 februari 2022

Beste onderwijsprofessional

Volgend op onze vorige congresupdate van 3 februari 2022, bezorgen we je vandaag graag een nieuwe tussentijdse update.

Welke parallelle sessies wil jij het liefst bijwonen?

Zoals je kan zien in het congresprogramma, bestaan de verschillende parallelle blokken uit meer dan 20 sessies. Om de populairste sessies te kunnen toewijzen aan de grootste lokalen, hebben we jullie input nodig. Gelieve voor woensdag 16 februari je voorkeuren door te geven door het formulier hieronder in te vullen. Je persoonlijke programma zal achteraf per e-mail bevestigd worden. We proberen enerzijds om zoveel mogelijk rekening te houden met de sessies van je voorkeur, maar anderzijds ook niet te veel deelnemers per lokaal toe te laten, om zo het geheel zo Coronaproof mogelijk te kunnen organiseren. Vandaar dat we je per parallelsessie vragen om telkens een eerste keuze en een tweede keuze als reserve aan te duiden.

Bevestig je voorkeuren hier >>>

 

Nieuwe plaatsen voor het congresdiner

Alle beschikbare plaatsen voor het Velov-Velon congresdiner in brouwerij De Halve Maan waren in een mum van tijd volzet. Goed nieuws: we hebben nu een aantal extra plaatsen kunnen voorzien!

Neem jij nog graag deel aan het congresdiner? Contacteer ons dan op info@congreslerarenopleiders2022.be en verzilver snel je plek! Deelname aan het diner kost €80.

Ontdek Brugge op een andere manier

Op donderdag 17 maart zijn er een aantal sociale activiteiten gepland. Heb je zin om deel te nemen aan een stadswandeling door Brugge, een initiatie schermen of een workshop rond chocolade? Ook wie vergat om dit aan te duiden in ons inschrijvingsformulier, kan nu nog steeds aansluiten. Een overzicht van alle prijzen vind je op onze website, en je aanmelden blijft mogelijk via e-mail tot en met 28 februari 2022.

Gegevens

Begin:
17 maart 2022
Einde:
18 maart 2022
Evenement Categorie:
Site:
https://congreslerarenopleiders2022.be/

Locatie

Hogeschool VIVES in de Xaverianenstraat in Brugge

Deel ons verhaal, kies je platform

Ga naar de bovenkant